Havi Travel 

Vertrouwd op de weg sinds 1924!

In 1924 besloot Gerhard Langenhof in Enter van start te gaan met LAVO: Langenhofs Auto Verhuur Onderneming. Nadat de Duitsers hem in de oorlog alles hadden afgenomen, nam Gerhard na de oorlog de vergunningen over van de Hengelose Auto Verhuur Inrichting: HAVI. De naam veranderde, maar de familie Langenhof bleef. In 1972 werd HAVI overgenomen door zoon Johann Langenhof. Die gaf op zijn beurt in 2005 het stokje door aan de derde generatie: zijn zoon Gerard. De passie voor bussen en busvervoer bleef in het DNA zitten van de organisatie, evenals de drive om het elke dag een beetje beter te doen.

Tegenwoordig gaat HAVI verder dan alleen het verhuren van touringcars. Naast het perfect uitvoeren van reizen voor diverse touroperators, helpt HAVI bedrijven, scholen, verenigingen en groepen (klein en groot) bij het creatief bedenken en organiseren van reizen en uitjes die perfect passen bij de betreffende groep. HAVI heeft hierbij het doel om samen met jou van elke reis of uitje een succes te maken. En een moment om nooit meer te vergeten! Het liefst regelen wij hierbij alles voor je, van A tot Z.

Over HAVI

HAVIng Fun met Havi

Of je nu hulp nodig hebt bij het organiseren van een bedrijfsuitje of schoolreisje, een leuke dagje uit met je vereniging wil of gewoon alleen busvervoer nodig hebt. HAVI regelt het voor jou! Wij denken graag met je mee bij:

Als Twentse organisatie zijn wij van nature nuchter en bescheiden, wij schreeuwen ons succes niet graag van de daken. Internationaal weten klanten ons goed te vinden, door het kwalitatieve werk dat wij verrichten en dan vooral door mond op mond reclame. In de Benelux leren ook echter steeds meer mensen HAVI kennen. Na de overname van Peter Langhout (2016) en OAD Bus (april 2018) is HAVI Travel een van de grootste Nederlandse touringcarbedrijven geworden met een diversiteit aan bestemmingen.

Internationale speler
Internationaal vervoeren we jaarlijks  meer dan 2500 groepen door heel Europa. Voor het grootste gedeelte vanuit China. Maar in India, Cambodja en Indonesië weten we ook steeds meer klanten te bereiken. Met 3 vestigingen in Nederland (Goor, Lith en Schiphol), Polen, Roemenië en Zwitserland en meer dan 200 medewerkers en 100 bussen is HAVI een grote speler.

Vaste klanten in Nederland
Onze klanten zijn al net zo divers als de bestemmingen. OAD Touring is in Nederland op dit moment de grootste klant. Peter Langhout een belangrijke ‘interne’ klant. Daarnaast kennen wij vele vaste klanten in de regio’s. Ook voetbalclubs vertrouwen voor hun vervoer op HAVI. Zo brengen we voor FC Twente, AJAX en de Graafschap de teams en de supporters naar hun sportieve bestemmingen.

 

Ons wagenpark

 • Wat was het vervoer geweldig geregeld vandaag!
  Iedereen was blij verrast om de spelersbus te zien, hij is door iedereen op de foto gezet!
  Heel erg bedankt, ook nogmaals aan de chauffeur (ik kreeg al de vraag zijn alle chauffeurs hier zo aardig! Een mooier compliment is er denk ik niet).

  Kirsten den Hertog - Zakelijk toerisme regio Twente

  Alt
 • Hartelijk dank voor het regelen van de fantastische busreis, alles is goed verlopen!

  Ria - Ter Steege Bouw

  Alt
 • Het toernooi zit er op en de ploegen zeer weer veilig afgeleverd op Schiphol. Het transport tijdens het toernooi is uitstekend verlopen, dankzij de professionele aanpak en ook het juiste gevoel van jullie en jullie collega’s.  Vanuit UEFA ook grote complimenten voor het transport. De clubs waren bovendien zeer tevreden. Wij willen jullie en jullie collega’s dan ook hartelijk danken voor het verzorgen van het transport. 

  Hans Siers , voorzitter vrouwenvoetbal FC Twente

  Alt