Havi Travel 

Vertrouwd op de weg sinds 1924!

In 1924 besloot Gerhard Langenhof in Enter van start te gaan met LAVO: Langenhofs Auto Verhuur Onderneming. Nadat de Duitsers hem in de oorlog alles hadden afgenomen, nam Gerhard na de oorlog de vergunningen over van de Hengelose Auto Verhuur Inrichting: HAVI. De naam veranderde, maar de familie Langenhof bleef. In 1972 werd HAVI overgenomen door zoon Johann Langenhof. Die gaf op zijn beurt in 2005 het stokje door aan de derde generatie: zijn zoon Gerard. De passie voor bussen en busvervoer bleef in het DNA zitten van de organisatie, evenals de drive om het elke dag een beetje beter te doen.

Tegenwoordig gaat HAVI verder dan alleen het verhuren van touringcars. Naast het perfect uitvoeren van reizen voor diverse touroperators, helpt HAVI bedrijven, scholen, verenigingen en groepen (klein en groot) bij het creatief bedenken en organiseren van reizen en uitjes die perfect passen bij de betreffende groep. HAVI heeft hierbij het doel om samen met jou van elke reis of uitje een succes te maken. En een moment om nooit meer te vergeten! Het liefst regelen wij hierbij alles voor je, van A tot Z.

Over HAVI

HAVIng Fun met Havi

Of je nu hulp nodig hebt bij het organiseren van een bedrijfsuitje of schoolreisje, een leuke dagje uit met je vereniging wil of gewoon alleen busvervoer nodig hebt. HAVI regelt het voor jou! Wij denken graag met je mee bij:

Als Twentse organisatie zijn wij van nature nuchter en bescheiden, wij schreeuwen ons succes niet graag van de daken. Internationaal weten klanten ons goed te vinden, door het kwalitatieve werk dat wij verrichten en dan vooral door mond op mond reclame. In de Benelux leren ook echter steeds meer mensen HAVI kennen. Na de overname van Peter Langhout (2016) en OAD Bus (april 2018) is HAVI Travel een van de grootste Nederlandse touringcarbedrijven geworden met een diversiteit aan bestemmingen.

Internationale speler
Internationaal vervoeren we dagelijks meer dan 2000 mensen door heel Europa. Voor het grootste gedeelte vanuit China. Maar in India, Cambodja en Indonesië weten we ook steeds meer klanten te bereiken. Met 3 vestigingen in Nederland (Goor, Lith en Schiphol), Polen, Roemenië en Zwitserland en meer dan 170 medewerkers en 210 bussen is HAVI een grote speler.

Vaste klanten in Nederland
Onze klanten zijn al net zo divers als de bestemmingen. OAD Touring is in Nederland op dit moment de grootste klant. Peter Langhout een belangrijke ‘interne’ klant. Daarnaast kennen wij vele vaste klanten in de regio’s. Ook voetbalclubs vertrouwen voor hun vervoer op HAVI. Zo brengen we voor FC Twente, AJAX en Heracles alle teams en de supporters naar hun sportieve bestemmingen.

 

Ons wagenpark

 • “De verzorging door de HAVI buschauffeurs was uitstekend. Een grote aanbeveling is deze maatschappij wel waard.”

  De heer en mevrouw Bloothoofd - Via Interlodge

  Alt
 • Donderdag 5 november 2015 hebben wij deelgenomen aan BUS IDEE DAG in het Plantarium in Boskoop op uitnodiging van Visscher Touringcars. Het was een dag die onze stoutste verrassingen overtrof en van begin tot eind tot in de perfectie was georganiseerd.

  Jopie Bunschoten en Ina Hoeve, Vrouwen van Nu afd. Eerbeek-Hall

  Alt
 • Wij kijken terug op een zeer geslaagde busreis, die HAVI voor ons heeft verzorgd. Bij deelname aan het Nederlands kampioenschap zal HAVI dan ook wederom onze partner zijn voor het verzorgen van de reis.

  Luc Stokman - Harmonie Wilhelmina

  Alt
 • Hartelijk dank voor het regelen van de fantastische busreis, alles is goed verlopen!

  Ria - Ter Steege Bouw

  Alt
 • Wat was het vervoer geweldig geregeld vandaag!
  Iedereen was blij verrast om de spelersbus te zien, hij is door iedereen op de foto gezet!
  Heel erg bedankt, ook nogmaals aan de chauffeur (ik kreeg al de vraag zijn alle chauffeurs hier zo aardig! Een mooier compliment is er denk ik niet).

  Kirsten den Hertog - Zakelijk toerisme regio Twente

  Alt
 • Op 9&10 okt. hebben wij een, door HAVI, volledig verzorgde reis naar Disney gemaakt. In hun prachtige comfortabele dubbeldekker werden we veilig bij Disney afgezet. De service van HAVI was uitstekend en als bedrijf zijnde zullen we de volgende keer zeker niet aan HAVI voorbijgaan.

  Personeelsvereniging Veltengroep uit Rijssen.

  Alt
 • Het is een heerlijke dag geweest! De chauffeurs waren op tijd en de hele dag is de logistiek soepel verlopen. Het serveren van een kopje koffie werd zeer gewaardeerd.

  Marijke - Oranjesocieteit Zutphen

  Alt