VIP- en Spelersbus FC Twente

Ben je op zoek naar luxe en/of een goede exposure? Dan heeft HAVI Travel de ideale bus voor jou! Als hoofdvervoerder van FC Twente hebben wij de beschikbaarheid over de luxe spelersbus van FC Twente. Naast deze spelersbus hebben wij zelf ook nog eens een prachtige VIP bus! Onze eigen Mercedes Travego VIP bus is van alle luxe voorzien om een dag of avond die in stijl moet worden uitgevoerd het beste antwoord. Een echte rondzit zoals je die niet zo snel anders vindt in Nederland. LCD schermen, tafels, luxe koffiezetapparaat en koelkasten. Uiteraard ontbreekt het er in deze VIP bus ook niet aan een toilet, airco, DVD/CD met een geluidsinstallatie met microfoon. Al geïnteresseerd?

Neem gerust contact op met ons kantoor als u informatie wenst over de beschikbaarheid van deze bus.

 • VIP- en Spelersbus FC Twente
 • VIP- en Spelersbus FC Twente
 • VIP- en Spelersbus FC Twente
 • Wat was het vervoer geweldig geregeld vandaag!
  Iedereen was blij verrast om de spelersbus te zien, hij is door iedereen op de foto gezet!
  Heel erg bedankt, ook nogmaals aan de chauffeur (ik kreeg al de vraag zijn alle chauffeurs hier zo aardig! Een mooier compliment is er denk ik niet).

  Kirsten den Hertog - Zakelijk toerisme regio Twente

  Alt
 • “De verzorging door de HAVI buschauffeurs was uitstekend. Een grote aanbeveling is deze maatschappij wel waard.”

  De heer en mevrouw Bloothoofd - Via Interlodge

  Alt
 • Donderdag 5 november 2015 hebben wij deelgenomen aan BUS IDEE DAG in het Plantarium in Boskoop op uitnodiging van Visscher Touringcars. Het was een dag die onze stoutste verrassingen overtrof en van begin tot eind tot in de perfectie was georganiseerd.

  Jopie Bunschoten en Ina Hoeve, Vrouwen van Nu afd. Eerbeek-Hall

  Alt
 • Wij kijken terug op een zeer geslaagde busreis, die HAVI voor ons heeft verzorgd. Bij deelname aan het Nederlands kampioenschap zal HAVI dan ook wederom onze partner zijn voor het verzorgen van de reis.

  Luc Stokman - Harmonie Wilhelmina

  Alt
 • Op 9&10 okt. hebben wij een, door HAVI, volledig verzorgde reis naar Disney gemaakt. In hun prachtige comfortabele dubbeldekker werden we veilig bij Disney afgezet. De service van HAVI was uitstekend en als bedrijf zijnde zullen we de volgende keer zeker niet aan HAVI voorbijgaan.

  Personeelsvereniging Veltengroep uit Rijssen.

  Alt
 • Hartelijk dank voor het regelen van de fantastische busreis, alles is goed verlopen!

  Ria - Ter Steege Bouw

  Alt
 • Het is een heerlijke dag geweest! De chauffeurs waren op tijd en de hele dag is de logistiek soepel verlopen. Het serveren van een kopje koffie werd zeer gewaardeerd.

  Marijke - Oranjesocieteit Zutphen

  Alt