Verlengde touringcars

Is jouw groep nét te groot om in een 50 persoons touringcar te passen maar ook weer te klein om 2 bussen voor te reserveren? Wij van HAVI Travel bieden je altijd een passende oplossing! Onze 9 touringcars met een capaciteit van 60 t/m 62 personen bieden jou net dat extra aantal zitplaatsen! Deze luxe touringcars zijn voorzien van een actief gestuurde achteras, waarmee het mogelijk is met deze grote touringcars de mooiste toeristische routes af te leggen. De indeling staat normaal op 62 Tourist Class, maar kan uiteraard ook worden geplaatst op 54 Comfort Class of 48 Royal Class. Verder voorzien van: skibak (zo nodig), luchtvering, airconditioning, dubbele beglazing, CD-speler, DVD, navigatieysteem, bar, toilet, warmwatervoorziening etc.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid.

 • Verlengde touringcars
 • Verlengde touringcars
 • Verlengde touringcars
 • Het toernooi zit er op en de ploegen zeer weer veilig afgeleverd op Schiphol. Het transport tijdens het toernooi is uitstekend verlopen, dankzij de professionele aanpak en ook het juiste gevoel van jullie en jullie collega’s.  Vanuit UEFA ook grote complimenten voor het transport. De clubs waren bovendien zeer tevreden. Wij willen jullie en jullie collega’s dan ook hartelijk danken voor het verzorgen van het transport. 

  Hans Siers , voorzitter vrouwenvoetbal FC Twente

  Alt
 • Wat was het vervoer geweldig geregeld vandaag!
  Iedereen was blij verrast om de spelersbus te zien, hij is door iedereen op de foto gezet!
  Heel erg bedankt, ook nogmaals aan de chauffeur (ik kreeg al de vraag zijn alle chauffeurs hier zo aardig! Een mooier compliment is er denk ik niet).

  Kirsten den Hertog - Zakelijk toerisme regio Twente

  Alt
 • Hartelijk dank voor het regelen van de fantastische busreis, alles is goed verlopen!

  Ria - Ter Steege Bouw

  Alt