Verlengde touringcars

Is jouw groep nét te groot om in een 50 persoons touringcar te passen maar ook weer te klein om 2 bussen voor te reserveren? Wij van HAVI Travel bieden je altijd een passende oplossing! Onze 9 touringcars met een capaciteit van 60 t/m 62 personen bieden jou net dat extra aantal zitplaatsen! Deze luxe touringcars zijn voorzien van een actief gestuurde achteras, waarmee het mogelijk is met deze grote touringcars de mooiste toeristische routes af te leggen. De indeling staat normaal op 62 Tourist Class, maar kan uiteraard ook worden geplaatst op 54 Comfort Class of 48 Royal Class. Verder voorzien van: skibak (zo nodig), luchtvering, airconditioning, dubbele beglazing, CD-speler, DVD, navigatieysteem, bar, toilet, warmwatervoorziening etc.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid.

 • Verlengde touringcars
 • Verlengde touringcars
 • Verlengde touringcars
 • Hartelijk dank voor het regelen van de fantastische busreis, alles is goed verlopen!

  Ria - Ter Steege Bouw

  Alt
 • Wat was het vervoer geweldig geregeld vandaag!
  Iedereen was blij verrast om de spelersbus te zien, hij is door iedereen op de foto gezet!
  Heel erg bedankt, ook nogmaals aan de chauffeur (ik kreeg al de vraag zijn alle chauffeurs hier zo aardig! Een mooier compliment is er denk ik niet).

  Kirsten den Hertog - Zakelijk toerisme regio Twente

  Alt
 • Donderdag 5 november 2015 hebben wij deelgenomen aan BUS IDEE DAG in het Plantarium in Boskoop op uitnodiging van Visscher Touringcars. Het was een dag die onze stoutste verrassingen overtrof en van begin tot eind tot in de perfectie was georganiseerd.

  Jopie Bunschoten en Ina Hoeve, Vrouwen van Nu afd. Eerbeek-Hall

  Alt
 • “De verzorging door de HAVI buschauffeurs was uitstekend. Een grote aanbeveling is deze maatschappij wel waard.”

  De heer en mevrouw Bloothoofd - Via Interlodge

  Alt
 • Het is een heerlijke dag geweest! De chauffeurs waren op tijd en de hele dag is de logistiek soepel verlopen. Het serveren van een kopje koffie werd zeer gewaardeerd.

  Marijke - Oranjesocieteit Zutphen

  Alt
 • Wij kijken terug op een zeer geslaagde busreis, die HAVI voor ons heeft verzorgd. Bij deelname aan het Nederlands kampioenschap zal HAVI dan ook wederom onze partner zijn voor het verzorgen van de reis.

  Luc Stokman - Harmonie Wilhelmina

  Alt
 • Op 9&10 okt. hebben wij een, door HAVI, volledig verzorgde reis naar Disney gemaakt. In hun prachtige comfortabele dubbeldekker werden we veilig bij Disney afgezet. De service van HAVI was uitstekend en als bedrijf zijnde zullen we de volgende keer zeker niet aan HAVI voorbijgaan.

  Personeelsvereniging Veltengroep uit Rijssen.

  Alt