Midi/minibussen

Deze bussen zijn het ideale vervoermiddel indien je met een klein gezelschap op pad wilt. Er zijn 19 zitplaatsen aanwezig. Door de geringe afmetingen is het mogelijk om met deze bus de moeilijkste plekjes te bereiken, wat met een grote touringcar soms onmogelijk is. De twee midibussen zijn voorzien van DVD/CD, airconditioning en een volwaardige geluidsinstallatie met microfoon. In één van de luxe wagens bevindt zich ook een koelkast voor jouw drankjes.

Neem gerust contact op met ons kantoor als je informatie wenst over de beschikbaarheid van deze bussen.

 • Midi/minibussen
 • Midi/minibussen
 • Wat was het vervoer geweldig geregeld vandaag!
  Iedereen was blij verrast om de spelersbus te zien, hij is door iedereen op de foto gezet!
  Heel erg bedankt, ook nogmaals aan de chauffeur (ik kreeg al de vraag zijn alle chauffeurs hier zo aardig! Een mooier compliment is er denk ik niet).

  Kirsten den Hertog - Zakelijk toerisme regio Twente

  Alt
 • Het toernooi zit er op en de ploegen zeer weer veilig afgeleverd op Schiphol. Het transport tijdens het toernooi is uitstekend verlopen, dankzij de professionele aanpak en ook het juiste gevoel van jullie en jullie collega’s.  Vanuit UEFA ook grote complimenten voor het transport. De clubs waren bovendien zeer tevreden. Wij willen jullie en jullie collega’s dan ook hartelijk danken voor het verzorgen van het transport. 

  Hans Siers , voorzitter vrouwenvoetbal FC Twente

  Alt
 • Hartelijk dank voor het regelen van de fantastische busreis, alles is goed verlopen!

  Ria - Ter Steege Bouw

  Alt