Goed uiteinde en goed begin!

Kerst- of nieuwjaarsfeest
Klaar voor een epische afsluiter van het jaar of een knallende start? Deze avond is er geen hoogstaande cultuur maar een schaamteloos feestavontuur!
Buiten word je ontvangen in een winters landschap compleet met kerstbomen, skiliften, ijsberen, vuurkorven en een lading nepsneeuw. Daarna kom je aan in een warme aprés-ski hut. Hier kunnen de magen worden gevuld met allerlei winterse versnaperingen en culinaire sensaties. Het entertainment kan volledig naar eigen wens worden ingericht! Één ding is zeker, het dak gaat eraf!

Winterspelen
Zijn jullie competitief? En willen jullie het jaar op een sportieve en fanatieke manier afsluiten? Dan zijn de winterspelen de ideale uitkomst! Wie zegt dat we in de winter geen buitenactiviteiten kunnen organiseren? Bij de winterspelen is het gewoon mogelijk!
Tijdens deze spelen zijn er verschillende activiteiten met een winters tintje mogelijk. Van een zeepkistenrace en biatlon tot aan yukigassen! Ook kun je al je creativiteit kwijt bij het Ice Carven! Zelfs als het niet sneeuwt zorgen wij ervoor dat er toch een winterse sfeer ontstaat! Organiseer je een kerstmarkt en zoek je randvermaak? Dan zijn de Wintergames ook erg geschikt.

Ik hou van Holland quiz
Wie op menig zaterdagavond zijn televisie aanzette kon er niet om heen: Linda de Mol en haar oer-Hollandse spelshow ‘Ik hou van Holland’. Het televisiesucces van de spelshow vormt de basis voor deze gezellige quiz.
Onze quiz hebben we daarom, heel logisch, de ”Ik hou van Holland Quiz” genoemd. Hierin komen alle bekende spelonderdelen terug, en wordt ieders algemene kennis flink op de proef gesteld. Verdeeld in teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Wie gaat er naar huis met de felbegeerde eeuwige roem?

Een interactieve avond om nooit te vergeten
Het enige dat wij van jullie nodig hebben is een gezonde motivatie. Onze enthousiaste spelpresentator sleept jullie de avond door en de tijd vliegt voorbij! Voeg deze quiz toe aan jullie Hollandse avond en jullie hebben een feestavond waar nog lang over na gepraat wordt. Ben jij toe aan een echte Hollandse avond?

MAPH Bewegers van Beleving en HAVIng Fun samen sterk in beleving en beweging.

Voor informatie over feesten en activiteiten voor een geweldige jaarafsluiting of start van het nieuwe jaar neem je contact met ons op. Gevestigd in zowel de randstad als in het oosten bieden wij vele mogelijkheden. Klik op de groene knop en vertel ons wat we voor u kunnen betekenen.

 • Voor groepen
 • Alles volledig verzorgd
 • De leukste activiteiten
 • Goed uiteinde en goed begin!
 • Goed uiteinde en goed begin!
 • Goed uiteinde en goed begin!
 • Wij kijken terug op een zeer geslaagde busreis, die HAVI voor ons heeft verzorgd. Bij deelname aan het Nederlands kampioenschap zal HAVI dan ook wederom onze partner zijn voor het verzorgen van de reis.

  Luc Stokman - Harmonie Wilhelmina

  Alt
 • Op 9&10 okt. hebben wij een, door HAVI, volledig verzorgde reis naar Disney gemaakt. In hun prachtige comfortabele dubbeldekker werden we veilig bij Disney afgezet. De service van HAVI was uitstekend en als bedrijf zijnde zullen we de volgende keer zeker niet aan HAVI voorbijgaan.

  Personeelsvereniging Veltengroep uit Rijssen.

  Alt
 • Donderdag 5 november 2015 hebben wij deelgenomen aan BUS IDEE DAG in het Plantarium in Boskoop op uitnodiging van Visscher Touringcars. Het was een dag die onze stoutste verrassingen overtrof en van begin tot eind tot in de perfectie was georganiseerd.

  Jopie Bunschoten en Ina Hoeve, Vrouwen van Nu afd. Eerbeek-Hall

  Alt
 • Hartelijk dank voor het regelen van de fantastische busreis, alles is goed verlopen!

  Ria - Ter Steege Bouw

  Alt
 • Het is een heerlijke dag geweest! De chauffeurs waren op tijd en de hele dag is de logistiek soepel verlopen. Het serveren van een kopje koffie werd zeer gewaardeerd.

  Marijke - Oranjesocieteit Zutphen

  Alt
 • “De verzorging door de HAVI buschauffeurs was uitstekend. Een grote aanbeveling is deze maatschappij wel waard.”

  De heer en mevrouw Bloothoofd - Via Interlodge

  Alt
 • Wat was het vervoer geweldig geregeld vandaag!
  Iedereen was blij verrast om de spelersbus te zien, hij is door iedereen op de foto gezet!
  Heel erg bedankt, ook nogmaals aan de chauffeur (ik kreeg al de vraag zijn alle chauffeurs hier zo aardig! Een mooier compliment is er denk ik niet).

  Kirsten den Hertog - Zakelijk toerisme regio Twente

  Alt