Bökkers in Paradiso 2019

Jouw gegevens

Bökkers breekt al jaren vakkundig elke feesttent, discotheek of festivalpodium af, een dampende en stampende menigte achterlatend die schreeuwt om meer. Hun meeste recente 6e CD heet niet voor niks ‘Leaven in de Brouweri-je’, want wat een bak energie storten deze mannen telkens weer uit over hun publiek!

Maar dat weet je natuurlijk allang, anders keek je niet op deze website. Een jaarlijks hoogtepunt, we kunnen het ondertussen een traditie noemen, is het concert in Paradiso Amsterdam. Zonder twijfel het allermooiste poppodium van Nederland!

Het concert is tevens de afsluiter van de Leaven in de Brouweri-je-Tour en van het jaar 2019. Het vindt plaats op maandag 30 december. “Wat, maandag? Bökkers wat maak ie mie noe!” horen we je denken. Niks aan de hand, de volgende dag is het 31 december, Oudjaarsdag, dan heb je waarschijnlijk toch vrij.

Ook dit jaar biedt HAVI Travel, in samenwerking met Bökkers, weer busvervoer aan naar Paradiso vanuit Oost / Noord – Nederland. Kijk hieronder voor een opstapplaats bij jou in de buurt en ga met je vrienden, vriendinnen, buren, postduivenvereniging of wat dan ook mee naar Amsterdam. Comfortabel reizen met een luxe bus, geen gedoe met parkeren, gezelligheid met gelijkgestemden onderweg, uitstappen nabij Paradiso en na afloop lekker relaxed retour reizen.’Iederene Hef Een Reden’ om met de HAVI-bus naar Paradiso te gaan!

Reserveer je busvervoer via de groene button rechtsboven!

 

Let op, je entreekaart is niet inbegrepen! Deze boek je eenvoudig via Paradiso.

Programma 
Nadat je bent opgestapt, rijden we via een snelle route door naar Amsterdam waar we ca. twee uur voor aanvang van het concert zullen arriveren. De show begint om 19.30 uur. Een half uur na afloop van het concert is het vertrek terug.

Minimum aantal deelnemers 
Havi biedt opstapplaatsen onder voorbehoud van voldoende deelname. We streven er naar om de routes zo optimaal mogelijk in te richten, zodat de reistijd zo minimaal mogelijk is. Als een opstapplaats geannuleerd wordt, dan zal Havi waar mogelijk een alternatieve opstapplaats bieden. Hierover wordt je dan tijdig geïnformeerd (tot uiterlijk een week voor vertrek). Mocht er geen alternatief voorhanden zijn dan ontvang je uiteraard je geld retour.

Ben je met 10 of meer personen? Dan kun je (op aanvraag en in overleg, dus niet gegarandeerd) je eigen vertrekplaats bepalen!

Opstapplaatsen:

Almelo

Amersfoort

Apeldoorn

Arnhem

Deventer

Doetinchem

Ede / Veenendaal

Emmen

Enschede

Groenlo

Haaksbergen

Hardenberg

Harderwijk

Hengelo (ov)

Holten

Hoogeveen

Lichtenvoorde

Meppel

Ommen

Raalte

Zevenaar

Zwolle

Reserveer je busvervoer via de groene button rechtsboven!

Bus voor je eigen groep?

Meer dan +- 20 personen en wil je een bus voor je eigen groep? Rechtstreeks vanaf de door jou bepaalde vertrekplaats(en)? Kan ook! Neem contact op en we maken een mooi voorstel op maat voor je. Uiteraard geheel vrijblijvend; je krijgt eerst een prijsopgave en zit dus nergens meteen aan vast.

Data

 1. Datum
  Prijs
  Toelichting
 2. 30-12-2019
  € 23,00
  Alleen vervoer
 • Bökkers in Paradiso 2019
 • Bökkers in Paradiso 2019
 • Bökkers in Paradiso 2019
 • Bökkers in Paradiso 2019
 • Wij kijken terug op een zeer geslaagde busreis, die HAVI voor ons heeft verzorgd. Bij deelname aan het Nederlands kampioenschap zal HAVI dan ook wederom onze partner zijn voor het verzorgen van de reis.

  Luc Stokman - Harmonie Wilhelmina

  Alt
 • Donderdag 5 november 2015 hebben wij deelgenomen aan BUS IDEE DAG in het Plantarium in Boskoop op uitnodiging van Visscher Touringcars. Het was een dag die onze stoutste verrassingen overtrof en van begin tot eind tot in de perfectie was georganiseerd.

  Jopie Bunschoten en Ina Hoeve, Vrouwen van Nu afd. Eerbeek-Hall

  Alt
 • Hartelijk dank voor het regelen van de fantastische busreis, alles is goed verlopen!

  Ria - Ter Steege Bouw

  Alt
 • “De verzorging door de HAVI buschauffeurs was uitstekend. Een grote aanbeveling is deze maatschappij wel waard.”

  De heer en mevrouw Bloothoofd - Via Interlodge

  Alt
 • Op 9&10 okt. hebben wij een, door HAVI, volledig verzorgde reis naar Disney gemaakt. In hun prachtige comfortabele dubbeldekker werden we veilig bij Disney afgezet. De service van HAVI was uitstekend en als bedrijf zijnde zullen we de volgende keer zeker niet aan HAVI voorbijgaan.

  Personeelsvereniging Veltengroep uit Rijssen.

  Alt
 • Wat was het vervoer geweldig geregeld vandaag!
  Iedereen was blij verrast om de spelersbus te zien, hij is door iedereen op de foto gezet!
  Heel erg bedankt, ook nogmaals aan de chauffeur (ik kreeg al de vraag zijn alle chauffeurs hier zo aardig! Een mooier compliment is er denk ik niet).

  Kirsten den Hertog - Zakelijk toerisme regio Twente

  Alt
 • Het is een heerlijke dag geweest! De chauffeurs waren op tijd en de hele dag is de logistiek soepel verlopen. Het serveren van een kopje koffie werd zeer gewaardeerd.

  Marijke - Oranjesocieteit Zutphen

  Alt