Met uw vereniging naar Prinsjesdag 2019!

Prinsjesdag is de traditionele start van het parlementaire jaar voor de Eerste en Tweede Kamer. Op de derde dinsdag in september spreekt Koning Willem-Alexander in de Ridderzaal de troonrede uit waarin de regering haar belangrijkste plannen voor het komende jaar bekendmaakt.

Route Glazen Koets 

Voorafgaand aan het voorlezen van de troonrede trekken Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima in de Glazen Koets, gevolgd door andere leden van ons koningshuis, met een rijtour van Paleis Noordeinde via het Lange Voorhout naar het Binnenhof.

Gereserveerde zitplaatsen tribune

Wij zorgen er voor dat u de rijtour met de Glazen Koets van dichtbij mee kunt maken vanaf uw gereserveerde tribuneplaats op het Lange Voorhout. De Troonrede kunt u horen via speakers die opgesteld staan bij de tribunes.

HAVI Travel heeft voor haar relaties een drietal mooie arrangementen samengesteld. U kunt een keuze maken uit de volgende arrangementen:

Programma Glazen Koets

Uw gezelschap reist vanaf uw vertrekplaats comfortabel in de luxe touringcar van HAVI Travel. De verwachte aankomst in Den Haag is kwart over tien. U wordt ontvangen bij de bus door onze hostes(sen) en vervolgens naar uw gereserveerde tribuneplaatsen op de Lange Voorhout begeleid. Vanaf de tribune bent u getuige van de rijtour van onze koning en koningin. De troonrede kunt u vanaf horen via de speakers. Na de troonrede komt het koninklijke paar nogmaals voorbij met de Glazen Koets. De traditionele Balkonscene kunt u ook volgen vanaf de tribune. Op het Lange Voorhout geven militaire korpsen een muzikale show. Het officiële programma eindigt om ca. kwart over twee. U kunt de middag naar eigen idee invullen, bijvoorbeeld met een bezoek aan Scheveningen. Om 16.30 uur wordt u weer bij de bus verwacht voor de terugreis.

Prijzen programma Glazen Koets 

Bij de arrangementsprijs is inbegrepen;

 • Busreis voor uw gezelschap per luxe HAVI Travel touringcar
 • Begeleiding door onze hostess/gids
 • Gereserveerde zitplaatsen op de tribune aan het Lange Voorhout
 • Reserveringskosten en Btw
 • Parkeergelden touringcar

35-39 deelnemers, € 49,- p.p.

40-44 deelnemers, € 47,- p.p.

45-49 deelnemers, € 45,- p.p.

50-54 deelnemers, € 43,- p.p.

55-59 deelnemers, € 39,- p.p.

Programma Gouden Koets (Meerprijs € 10,- p.p.)

Dit programma is een uitbreiding op het programma Glazen Koets. Na het officiële gedeelte neemt onze gids u mee voor de Stadswandeling Highlights Den Haag. Tijdens deze wandeling komt u langs monumentale panden en paleizen, sculpturen en standbeelden, oude kerken en musea, moderne en authentieke winkelgebieden, ambassades en galeries. Ook maakt u kennis met het stedenbouw- kundige Den Haag: van historische 13e-eeuwse gebouwen tot moderne 21e-eeuwse hoogbouw. Om ca. half vijf brengt de gids u terug naar uw HAVI touringcar voor de terugreis.

Programma Maxima (Meerpijs € 15,- p.p.)

Dit programma is eveneens een uitbreiding op het programma Glazen Koets. Na het programma op het Lange Voorhout neemt onze gids u mee naar de Rondvaartboot. De afvaart is vanaf Koekamp. U wandelt hier in ca. tien minuten naar toe. De Haagse grachtengordel is al ruim 400 jaar oud. Het is een onontdekt pareltje van Den Haag dat u beslist gezien moet hebben! Aan boord van De Ooievaart is een gids aanwezig, u zult verrast door het enthousiaste verhaal over Haagse bezienswaardigheden, de geschiedenis en het dagelijks leven toen en nu. Aan boord wordt een glaasje Oranjebitter aangeboden voor een toast op ons koningshuis. Om ca. half vijf begeleid onze gids u weer naar uw bus voor de terugreis.

 

Optioneel

Er zijn mogelijkheden om het programma aan te passen of uit te breiden, bijvoorbeeld met:

 • Koffiestop op de heenreis vanaf € 6,- per persoon (1x koffie met gebak)
 • Koffie of thee in de bus € 1,- per consumptie
 • Lunch/koffietafel vanaf € 14,- per persoon
 • Dinerstop op de terugweg vanaf € 15,- per persoon (3 gangen menu)

Voor alle arrangementen geldt dat u wijzigingen mag aanbrengen. Laat ons weten wat uw plan is en wij maken een voorstel op maat voor uw gezelschap.

Zorg dat u er op tijd bij bent! We hebben een beperkt aantal tribuneplaatsen en rondvaarten gereserveerd.

Wilt u met uw vereniging hierbij zijn? Vraag dan snel een offerte aan via de groene button rechtsboven op deze pagina. U komt dan op een offertepagina.

Op deze pagina geeft u aan met hoeveel leden u het evenement wilt bijwonen, hoeveel zitplaatsen u wilt reserveren en welke vertrekplaats uw voorkeur heeft. Alles ingevuld? Vergeet dan niet op verzenden te klikken. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Na betaling van de factuur is uw reservering definitief.

Wilt u toch eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op via info@havi-travel.com

Belt u liever? Dat kan ook op 085-0708790.

 • Wat was het vervoer geweldig geregeld vandaag!
  Iedereen was blij verrast om de spelersbus te zien, hij is door iedereen op de foto gezet!
  Heel erg bedankt, ook nogmaals aan de chauffeur (ik kreeg al de vraag zijn alle chauffeurs hier zo aardig! Een mooier compliment is er denk ik niet).

  Kirsten den Hertog - Zakelijk toerisme regio Twente

  Alt
 • Hartelijk dank voor het regelen van de fantastische busreis, alles is goed verlopen!

  Ria - Ter Steege Bouw

  Alt
 • Het toernooi zit er op en de ploegen zeer weer veilig afgeleverd op Schiphol. Het transport tijdens het toernooi is uitstekend verlopen, dankzij de professionele aanpak en ook het juiste gevoel van jullie en jullie collega’s.  Vanuit UEFA ook grote complimenten voor het transport. De clubs waren bovendien zeer tevreden. Wij willen jullie en jullie collega’s dan ook hartelijk danken voor het verzorgen van het transport. 

  Hans Siers , voorzitter vrouwenvoetbal FC Twente

  Alt