Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Ga mee op een weergaloze reis!

In het AFAS Circustheater Scheveningen heeft The Lion King een geweldige en even grootse opvolger gekregen: het internationale Broadway-succes Anastasia.

De musical Anastasia volgt de jonge, moedige Anya. Een weeskind dat zich niets herinnert van vroeger en geen idee heeft wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op groothertogin Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Terwijl iedereen om haar heen een dubbele agenda lijkt te hebben telt nog maar één ding: is Anya echt de illustere Anastasia Romanov of niet?

Klik hier voor de teaser!

Havi Travel heeft een exclusieve samenwerking met Anastasia, met vele voordelen voor uw groep!

Niet alleen vervoeren wij de crew (spelers, muzikanten, backstagemedewerkers) in de exclusieve Anastasia-bus, maar we kunnen ook elke gewenste categorie entreekaarten voor uw groep verzorgen. Op de entreekaarten kunnen we zelfs een optie geven, zodat u rustig het definitieve aantal deelnemers kunt inventariseren.

Ideaal voor uw groep, (personeels)vereniging, genodigden, medewerkers, jubileum etc.

Havi verzorgt ook uw arrangement. Bijvoorbeeld een pauze-arrangement voor uw groep. In de pauze staat een lekker drankje en hapje voor u klaar op gereserveerde (sta)tafels. U verspilt geen tijd met wachten en afrekenen aan de bar en kunt meteen onder het genot van een drankje en een hapje speculeren over de afloop van de spannende musical Anastasia!

Ook ontvangst- en diner-arrangementen (of combinaties) behoren tot de mogelijkheden.

Neem contact op met de specialisten van Havi Travel of vul het vrijblijvende offerte-formulier in en laat u verrassen!

Vanaf € 81,00 (rang 1)

Inbegrepen;

 • Vervoer per luxe touringcar vanaf uw eigen opstapplaats
 • 1e rang entreekaart (lagere categorie geeft korting)
 • Service- en transactiekosten
 • Btw

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen. De prijzen variëren per voorstelling en zijn afhankelijk van de door u gekozen vertrekplaats.

 • Hartelijk dank voor het regelen van de fantastische busreis, alles is goed verlopen!

  Ria - Ter Steege Bouw

  Alt
 • Wat was het vervoer geweldig geregeld vandaag!
  Iedereen was blij verrast om de spelersbus te zien, hij is door iedereen op de foto gezet!
  Heel erg bedankt, ook nogmaals aan de chauffeur (ik kreeg al de vraag zijn alle chauffeurs hier zo aardig! Een mooier compliment is er denk ik niet).

  Kirsten den Hertog - Zakelijk toerisme regio Twente

  Alt
 • Het toernooi zit er op en de ploegen zeer weer veilig afgeleverd op Schiphol. Het transport tijdens het toernooi is uitstekend verlopen, dankzij de professionele aanpak en ook het juiste gevoel van jullie en jullie collega’s.  Vanuit UEFA ook grote complimenten voor het transport. De clubs waren bovendien zeer tevreden. Wij willen jullie en jullie collega’s dan ook hartelijk danken voor het verzorgen van het transport. 

  Hans Siers , voorzitter vrouwenvoetbal FC Twente

  Alt