HAVI Travel Group

Een bus huren? Sinds 1924 ben je bij HAVI Travel Group aan het juiste adres voor het huren van een touringcar met chauffeur, want HAVI Travel Group is immers Het Adres Voor Iedereen, HAVI.
Tegenwoordig gaat HAVI verder dan alleen het verhuren van touringcars, want HAVI helpt bedrijven, scholen en groepen (klein en groot) bij het bedenken en organiseren van reizen en uitjes die perfect passen bij de betreffende groep. HAVI heeft hierbij het doel om samen met jou van elke reis of uitje een succes te maken!

Over HAVI

Onze diensten:

Of je nu hulp nodig hebt bij het organiseren van een bedrijfsuitje of schoolreisje, een leuke dagje uit wil of gewoon alleen busvervoer nodig hebt. HAVI regelt het voor jou! Wij denken graag met je mee bij:

Internationaal
In de wandelgangen staat HAVI tegenwoordig bekend als Het Adres Voor Iedereen. HAVI heeft vestigingen in Rijssen, Loenen (Veluwe). HAVI Travel Group heeft 2 zusterondernemingen in Koło te Polen en Beijing te China. Wat startte met paard en wagen, rijdt nu met 50 eigen touringcars en dagelijks 50 gehuurde bussen. Wat begon met het vervoer van de lokale bevolking in en om Rijssen naar de fabrieken, is nu een vervoerder van Nederlanders, Indiërs, Chinezen, Amerikanen, Israëliërs, Engelsen en andere nationaliteiten.

Geschiedenis
In 1924 besloot Gerhard Langenhof in Enter van start te gaan met LAVO: Langenhofs Auto Verhuur Onderneming. Nadat de Duitsers hem in de oorlog alles hadden afgenomen, nam Gerhard na de oorlog de vergunningen over van de Hengelose Auto Verhuur Inrichting: HAVI. De naam veranderde, maar de familie Langenhof bleef. In 1972 werd HAVI overgenomen door zoon Johann Langenhof. Die gaf op zijn beurt in 2005 het stokje door aan de derde generatie: zijn zoon Gerard.

Visscher Touringcars en Willemsen de Koning Touringcars
In maart 2013 zijn de touringcaractiviteiten van Visscher Touringcars en Willemsen de Koning Touringcars toegevoegd de Havi Travel Group. Vanuit Loenen bedienen wij met Visscher Touringcars nu ook de regio Apeldoorn en de regio Arnhem. Wil je dus een bus huren in deze regio’s dan ben je bij HAVI Travel aan het juiste adres!

Ons wagenpark

 • Hartelijk dank voor het regelen van de fantastische busreis, alles is goed verlopen!

  Ria - Ter Steege Bouw

  Alt
 • Wij kijken terug op een zeer geslaagde busreis, die HAVI voor ons heeft verzorgd. Bij deelname aan het Nederlands kampioenschap zal HAVI dan ook wederom onze partner zijn voor het verzorgen van de reis.

  Luc Stokman - Harmonie Wilhelmina

  Alt
 • Wat was het vervoer geweldig geregeld vandaag!
  Iedereen was blij verrast om de spelersbus te zien, hij is door iedereen op de foto gezet!
  Heel erg bedankt, ook nogmaals aan de chauffeur (ik kreeg al de vraag zijn alle chauffeurs hier zo aardig! Een mooier compliment is er denk ik niet).

  Kirsten den Hertog - Zakelijk toerisme regio Twente

  Alt
 • Op 9&10 okt. hebben wij een, door HAVI, volledig verzorgde reis naar Disney gemaakt. In hun prachtige comfortabele dubbeldekker werden we veilig bij Disney afgezet. De service van HAVI was uitstekend en als bedrijf zijnde zullen we de volgende keer zeker niet aan HAVI voorbijgaan.

  Personeelsvereniging Veltengroep uit Rijssen.

  Alt
 • Het is een heerlijke dag geweest! De chauffeurs waren op tijd en de hele dag is de logistiek soepel verlopen. Het serveren van een kopje koffie werd zeer gewaardeerd.

  Marijke - Oranjesocieteit Zutphen

  Alt
 • Donderdag 5 november 2015 hebben wij deelgenomen aan BUS IDEE DAG in het Plantarium in Boskoop op uitnodiging van Visscher Touringcars. Het was een dag die onze stoutste verrassingen overtrof en van begin tot eind tot in de perfectie was georganiseerd.

  Jopie Bunschoten en Ina Hoeve, Vrouwen van Nu afd. Eerbeek-Hall

  Alt
 • “De verzorging door de HAVI buschauffeurs was uitstekend. Een grote aanbeveling is deze maatschappij wel waard.”

  De heer en mevrouw Bloothoofd - Via Interlodge

  Alt